Cyril Hellman skriver dikt till Jimmie Åkesson

Kontros chefredaktör Cyril Hellman som jobbat ideellt med utsatta ungdomar i just Trollhättan skriver här en öppen dikt till Sverige Demokraternas Jimmie Åkesson.

Till Jimmie Åkesson

Du hängde med skinsen och hailade i plugget men det gör du inte längre för Jimmie Åkesson är en ärans man.

I veckan har sex flyktingförläggningar brunnit i Sverige men det har du ingenting med att göra för Jimmie Åkesson är en ärans man.

Dina partimedlemmar hänger ut adresser till flyktingförläggningar men det har du ingenting med att göra för Jimmie Åkesson är en ärans man.

Under året har 17 flyktingförläggningar brunnit i Sverige men med det har du ingenting med att göra för Jimmie Åkesson är en ärans man.

Dina vänner hänger ut mig och mina kollegor med lögner på sina sajter Avpixlat och Fria Tider men med det har du ingenting med att göra för Jimmie Åkesson är en ärans man.

Det sägs att folk går på lön från ditt parti för att näthata motståndare men med det har du ingenting med att göra för Jimmie Åkesson är en ärans man.

Så i torsdags mördades barn, i ditt valnäste, sug på ordet ett barn som inte befunnit sig i trygga Sverige i ens två år. Mördaren var någon som brukade lajka dina youtubetal, men med det har du ingenting med att göra för Jimmie Åkesson är en ärans man.

En mörkhyad elevassistent fick hjältemodigt offra livet till men med det har du ingenting med att göra för Jimmie Åkesson är en ärans man.

Poliser och sjukvårdspersonal har blivit traumatiserade men med det har du ingenting med att göra för Jimmie Åkesson är en ärans man.

En lika hjältemodig medelålders lärare svävar mellan liv och död men med det har du ingenting med att göra för Jimmie Åkesson är en ärans man.

På en flyktingförläggning våldtogs härom veckan en treåring och dina fans menar att det inte rapporterats tillräckligt om det för att förövaren var en flykting. Om folkvalda som du sett till att våra förläggningar har adekvat vård hade det aldrig hänt, men med det har du ingenting med att göra för Jimmie Åkesson är en ärans man.

Ny Demokrati Bert Karlsson och Sosse-Robinson-Emanuel tjänar miljarder i vinster på flyktingförläggningar liksom andra gör det på sådant som förr var offentlig sektor, i samhällets intresse. När regeringen nu vill skapa förändring där vill du nu fälla den för just det för Jimmie Åkesson är en ärans man.

Lärare är rädda för att gå till jobbet men med det har du ingenting med att göra för Jimmie Åkesson är en ärans man.

Jag är rädd. Rädd för att bo i Sverige. Att mina barn ska växa upp här. Att ha mina barn i svenska skolor. Att just du ska skapa mig till en flykting. Men med det har du ingenting att göra för Jimmie Åkesson är en ärans man.

Vissa skulle se det som att du har satt landet i brand men med det har du ingenting med att göra för Jimmie Åkesson är en ärans man.

Du håller tyst nu, för Jimmie Åkesson är en feg man.

Cyril Hellman
Fotot på Cyril Hellman är taget av Joanna Ryttel

DelaShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone
Live Support