Börge Hellström avliden

BörgeBild

Kontro har förlorat en ovärderlig medarbetare. Börge Hellström var inte bara en lysande författare och journalist, han var också en sann vän och omtyckt kollega. Som en i författarduon Roslund och Hellström skrev han prisbelönta och viktiga böcker, översatta till 35 språk, som alltid hade samhällets utstötta i åtanke. Som en av initiativtagarna till KRIS (Kriminellas revansch i samhället) bidrog han till en förening som alltid ställde upp för och försvarat de som samhället tagit sin hand ifrån. Börge gjorde sitt bästa för att hjälpa gamla som unga ut ur kriminalitet och missbruk. På Kontro gjorde Börge tillsammans med oss flera uppskattade dokumentärfilmer och reportage. Börge hade precis avslutat den första delen i en ny deckarserie tillsammans med oss. Just nu gjorde han ljudpåläggning till en kommande dokumentär och initierade flera spännande och viktiga reportage när han plötsligt togs ifrån oss. Vår saknad är enorm. Vi fortsätter att arbeta med det som Börge var med om att skapa och vi kommer fortsätta vår kamp för samhällets utstötta.

DelaShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone
Live Support