Mitt Bröllop

Bröllopet som blev av mot alla odds!

Det började faktiskt den 5 januari. Lena undrade rakt på om vi skulle vara trogna i vår relation (d.v.s. trogna och ärliga.) Jag svarade obetingat:JA! Och därefter började processen mot vigseln som ägde rum idag klockan 11 här i Kopparbergs vackra kyrka.

 

SVARTEN BRÖLLOP

Min första tanke framme vid altaret var: Nu kommer jag att få dö LYCKLIG! Sen började jag gråta inför prästen som en liten barnunge. Min Blomma från bergslagen är nu min hustru på riktigt. Och vi, Lena och jag, kommer från helvetets bakgård.

svarten bröllop 2

Men NU i detta himmelska ögonblick kan jag ana änglarnas närvaro. Jag gillar titeln ”trappstädare”. Jesus Kristus tvättade fötterna på sin lärjungar för att lära dem den ödmjuka Kärlekens väg. Men jag klarar ännu inte att ta detta steg. Dock skall jag med glädje hjälpa vem som helst att ”sopa bort den värsta skiten”. Jag vill lära mig att älska så som Mästaren vill lära oss. Och den Sanna Kärleken har ingen gräns och den varar för evigt. I människans hjärta finns alla kraftreserver som vi behöver för att kämpa en ny dag. Sådan kärlek kan inte skadas av elakartad cancer eller dåliga åsikter. Jag ska förutom att älska min hustru älska också er skitstövlar! Glöm inte det, ty nu skall kriget om de fångna själarna börja.

Med friska hälsningar från Lars Carlander

Fler blogginlägg från Svartenbrandt har ni HÄR

DelaShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone
Live Support