XLNT Marcs värld: Furry

Hejsan alla! XLNT Marc heter jag (uttalas Excellent).

Först lite om mig: under 90-talet blev jag känd för den breda massan både i Sverige och utomlands som partyprofil, debattör, artist och modell. Jag förekom lika flitigt i allehanda tv-program; allt från lekprogram till debattprogram. Jag turnerade även på vägarna med min musik på både stora och små scener över hela Sverige, Norden och delar av övriga Europa. Jag drog mig undan rampljuset under flera år och arbetade som föreläsare och med mitt stora hundintresse där jag gjort karriär som både instruktör och tävlande. Men musiken har jag inte släppt helt utan har hela tiden spelat in mängder med nytt material med olika låtskrivare och producenter. När tiden känns rätt kommer jag att ge ut även den. Nu gör jag bara enstaka spelningar lite här och där när andan faller på. Längst ner hittar ni några länkar med mer om mig.

Människor har alltid intresserat och fascinerat mig. Genom åren har jag haft förmånen att få möta olika typer av människor från alla sorters samhällsklasser där alla har en egen speciell plats i mitt hjärta.

Så när Kontro hörde av sig till mig och erbjöd mig att få både producera och leda mina egna webb-tv- program svarade jag självklart JA. En livstids dröm har äntligen gått i uppfyllelse. Jag är supertaggad och älskar det här formatet med just webb-tv, där man kan styra allt själv. Vi behöver inte begränsa oss till programlängder, bestämda målgrupper eller tider på dygnet då programmen ska visas, vilket passar mig perfekt! Det är modigt av Kontro att ge mig så fria händer, he he he.

Jag hoppas ni följer mig på min resa i programmen där jag träffar människor jag är nyfiken på och vill veta mer om, eller lyfter fram ett ämne eller en människosyn av samma anledning. Som många av er redan vet älskar jag att provocera, men jag älskar lika mycket att försöka förstå andra; what makes them tick? Jag håller kanske inte alltid med och jag begär inte heller att alla måste hålla med mig i det som jag tycker eller står för. Men jag tycker och tror att själva samtalet mellan människor är superviktigt och jag hoppas att just DET kommer att speglas tydligt i mina program här på Kontro.

Vi börjar med en liten teaser där vi träffar Kristoffer som är en FURRY! I det här programmet får ni veta mer om honom och vad en Furry faktiskt är.

Om ni vill kontakta mig för idéer eller med frågor kan ni nå mig på min Facebook HÄR. Ni kan också skicka mail till marc [at] kontro.se

Vi hörs och ses snart!

Kramar //  XLNT Marc

Läs mer om Furrys här!

In english:

Hi everyone! My name is XLNT Marc.

Since this is my first post I’ll write something about myself: During the 90s I was well known both in Sweden and abroad as a club profile, artist, modell and so on …  I was frequently on TV-shows of different kinds. I was also on the road touring with my music on both big and small stages across Sweden, the Nordic countries as well as other parts of Europe. During many years I withdrew from the spotlight to work as a public speaker and with my big interest; show dogs, as instructor and competitor. I never let go of the music and have continued to record new material with different song writers and producers. When the time is right I’ll publish them. I occaisionally do gigs but on a different level than before.

I have always taken much interest in, and have been fascinated with people. During the years I have had the privilege to meet a lot of different people from all layers of society and they all occupy a special place in my heart.

So when Kontro offered me the oppurtunity to do my own webb programs my answer was an instant YES and a lifelong dream had finally come true. I’m very excited! I love the fact that the webb-tv format doesn’t limit you to certain lengths, target groups or hours to air, and that it allows you to decide everything yourself. That fits me just perfect although it was bold of Kontro to give me such freedom, he he he.

I hope that you’ll follow my show where I’ll meet people or explore subjects that triggers my curiousity. As many of you already know I love to provoke as much as I love to understand others. I don´t need to agree with everyone and don’t ask for everyone to agree with me. I believe that communication and understanding between people is of great importance and that is the driving force in my programs.

Let’s start with a short teaser; I met with Kristoffer who is a Furry! I talked with him to find out more about that.

If you want to get in touch with me with ideas or questions, you can contact me on my Facebook that you find HERE. You can also send an email to marc [at] kontro.se

See you soon!

XXX // XLNT Marc

Read more about Furries here 

Some links with XLNT Marc:

Music

Swedish TV-Show

DelaShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone
Live Support