Få hjälp med ditt arbetstillstånd

När du är i behov av ett arbetstillstånd så finns det exceptionell hjälp att få. Det finns duktiga jurister inom området som gör det enklare för dig att lyckas.

Har du träffat din andra halva i härliga Kanada och nu efter en lång tid med distansförhållande är ni redo att ta steget längre? Han vill flytta till dig i Sverige och såklart göra det rätt enligt konstens alla regler. Det är bara tur att du har så goda kontakter som erbjöd honom jobb inom det yrke han är utbildad, redan innan han är i Sverige.

För att få lov att ta jobbet, så måste han ha ett arbetstillstånd. Ett arbetstillstånd som ger honom tillåtelse att arbeta i Sverige. För har han inte det, då begår både han och arbetsgivaren ett brott. Det är viktigt att känna till allting, för att göra det så bra som möjligt inför flytten till Sverige.

Vem tar beslut om arbetstillstånd?

Den, som tar beslutet om personen får ett arbetstillstånd, är Migrationsverket. Detta kan vara en väldigt långdragen process och kan rent av ta uppemot ett år. För den som vill skynda på processen finns det jurister inom ämnet att anlita. De kan korta ned processen och hjälpa till att få ett lyckat beslut.

När du anlitar jurister tar tiden istället runt en månad. Dessutom sköter de hela ansökningen på rätt sätt. Resultatet blir att du har en större chans att få ett godkänt resultat. Vänd dig till företag som har full koll på arbetstillstånd och följer ändringar som görs.

Lär dig mer om arbetstillstånd, gå till denna sida: arbetstillstånd.eu

Publicerat den
Kategoriserat som Juridik